Kook de mihoen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in ruim
water met zout gaar.
Verhit de olie in een wok, roerbak de champignons hierin op hoog vuur 5-10
minuten en schep ze uit de wok.
Bak de kipreepjes in de achtergebleven olie in 5-7 minuten rondom
lichtbruin.
Voeg de paprika toe en bak ze ± 2 minuten mee.
Roer de hoisinsaus erdoor, voeg ± 1 dl water toe en laat alles
± 5 minuten zachtjes garen.
Meng het aardappelmeel met 1-2 eetlepels koud water en roer dit door het
gerecht om het te binden.
Schep de champignons erdoor en warm ze even mee.
Serveer het kip-groentemengsel met de mihoen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |